De menselijke airbag

De menselijke airbag

Aaf en Lies lossen het wel weer op · 2024-02-10
01:10:39

Het was een week met ups en toch ook wel downs; Lies vermoedt dat Moedertje Overgang op de deur bonst, en Aaf blijkt aan de postgriepziekte te lijden – zonder dat ze dat zelf wist. Onze kleine problemen lossen we op met champagne en een woongroep. De grote kwestie wordt wederom aangedragen door een dagboek van Mensje van Keulen: hoe zit het toch met die mensen die meteen een nieuwe liefde hebben als de vorige liefde uitgaat? We hebben het over overlappers, airbags en bruggetjes, allemaal fenomenen die zich hierbij voordoen. Onze goeroe heeft dat allemaal niet nodig; die is een keiharde stoïcijn.


📚 Ontdek duizenden luisterboeken en e-books op BookBeat. Meld je nu aan via deze link of met de code aafenlies op www.bookbeat.nl en probeer 60 dagen gratis.

🚙 Je auto wil je zo goed mogelijk verzekeren. Wat de beste keuze is, hangt af van jouw situatie en wensen. Benieuwd naar alle voordelen die de autoverzekeringen van Interpolis biedt? Klik dan hier.


🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.

🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube 

🍊 Volg ons op Instagram 

💸 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.


Geproduceerd door: Tonny Media.


Volg de Instagram, Youtube & TikTok van Aaf en Lies lossen het wel weer op!

Luister de extra podcast 'Aaf en Lies pakken door' exclusief op Podimo


Credits:

Redactie: Floor van der VlietAudiovormgeving: Raymond van de LaarArtwork: Geeske Boudestein

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen