Deep cleaning

Deep cleaning

Aaf en Lies lossen het wel weer op · 2024-06-08
58:49

Het kijken van deep cleaning-video’s is eigenlijk net zo bevredigend als bij je vader in de schuur meekijken hoe hij iets in de olie zet. Je doet er niet actief aan mee, maar toch gebeurt er iets constructiefs.

Ons grote probleem haakt in op die huiselijkheid, maar dan bij vrienden: wanneer komt het moment dat je zelf een etentje moet hosten na je eindeloos te hebben laten fêteren bij anderen? En wanneer bereik je het punt waarop je geen toetje of wijn meer mee hoeft te nemen naar een etentje?

We behandelen een extreem first world problem over een kantoormoeder die het koffiezetten naar zich toetrekt, maar louter gore koffie zet. En in het natuurhoekje zit een uiterst aaibare, doch vermoeide koningin.


💸 Triodos Bank financiert geen fossiele industrie, maar zet je geld in voor een schonere wereld. Open nu je spaarrekening of kijk voor meer informatie op triodos.nl/aafenlies


🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.

🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube 

🍊 Volg ons op Instagram 

💸 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.


Geproduceerd door: Tonny Media.


Volg de Instagram, Youtube & TikTok van Aaf en Lies lossen het wel weer op!

Luister de extra podcast 'Aaf en Lies pakken door' exclusief op Podimo


Credits:

Redactie: Floor van der VlietAudiovormgeving: Raymond van de LaarArtwork: Geeske Boudestein

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen