Hoe overleef ik de winter?

Hoe overleef ik de winter?

Aaf en Lies lossen het wel weer op · 2023-11-18
01:03:33

Aaf genoot van een royaal wijdbeense vrijmibo en gooide sportief met zandzakken. Zo trainde ze om in de toekomst mee te werken aan een stukje dijkverzwaring. Lies deed ook aan sport, bowlen en kwam erachter dat dit een grote impact kan hebben op je kleding.

Hoe komen wij de komende winter door? En welke cookies moet je daarbij weigeren? Aaf heeft zeer praktische tips die variëren van extra lichtpunten aanbrengen tot tot tactical gear tot buiten kardamompeulen zoeken. Een luisteraar heeft een relationeel probleem en het natuurhoekje is dit keer niet voor gevoelige oren geschikt. Tipje van de sluier: Rigatoni, maar dan anders.

Nieuw op SkyShowtime: Special Ops: Lioness sinds maandag 30 oktober. Abonneer nu voor €3,99 per maand voor 3 maanden via deze link

Ga naar www.air-up.com en gebruik de code ‘aafenlies10’ voor 10% korting op alle producten

Geproduceerd door: Tonny Media.

Kijk hier de aflevering op Youtube 

Volg ons op Instagram 

Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen