Paasproblemorama

Paasproblemorama

Aaf en Lies lossen het wel weer op · 2024-03-30
01:10:33

Het is weer een christelijke feestdag, dus tijd om de problemen van de wereld op te lossen. Luisteraars en bezoekers van onze theatervoorstelling deden ons hun problemen toekomen, en deze week lossen we er veel op, met hulp van vrienden, kennissen, therapeuten, filosofen en familie.

Van een man die z’n eigen scheiding niet wil regelen tot een ouderstel dat zich afvraagt of het poly-vriendje van hun dochter mee mag op reis: het zit er allemaal in. Plakkerige druppels plas in de badkamer, een oude vader die teveel over zijn datende leven onthult, een moeder zonder geld die toch graag een spirituele praktijk wil beginnen. Noem het maar op: wij behandelen het, met inbellende hulp. Plus een kikkerupdate en een beschouwing over de lowkey feestdag die Pasen is.


Ontvang nu 30% korting met de code ‘AEL’ op een Matt matras of 35% korting als je er een bed bij besteld, via

www.mattsleeps.com


🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.


🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube


🍊 Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/aafenlieslo...


💸 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen