Red Flags

Red Flags

Aaf en Lies lossen het wel weer op · 2024-07-06
01:04:22

Als je in een gat valt, als je Engels zienderogen achteruit gaat, of als je als random oude vrouw hard gebashd wordt, dan is een milde ontspannende activiteit een aanrader. Waarom vergeet je je wachtwoorden en je pincode maar onthoud je wel verontrustend goed wat het sterrenbeeld is van Kim Kardashian? 

Wanneer is een flag red en wat is een energievampier? Is een slechte adem een afknapper of een teken voor gevaar? Vragen, vragen, vragen. 

Luister naar onze tips en stap hierna tot je tanden bewapend de datingwereld in. Je schouders ophalen komt trouwens altijd van pas, want of je nou gelovebombed wordt of als iemand een deo op de keukentafel laat slingeren: We zien veel door de vingers. Wat doe je als je niet de lieveling in het gezin bent? In het natuurhoekje trekken de mieren zich overigens al 100 miljoen jaar nergens iets van aan.


🛏️ Ontvang nu 30% korting met de code ‘AEL’ op een Matt matras of 35% korting als je er een bed bij besteld, via www.mattsleeps.com


🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.

🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube 

🍊 Volg ons op Instagram 

💸 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.


Geproduceerd door: Tonny Media.


Volg de Instagram, Youtube & TikTok van Aaf en Lies lossen het wel weer op!

Luister de extra podcast 'Aaf en Lies pakken door' exclusief op Podimo


Credits:

Redactie: Floor van der VlietAudiovormgeving: Raymond van de LaarArtwork: Geeske Boudestein

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen