De avonturen van Bella de koe, (verhalen voor kinderen)

De avonturen van Bella de koe, (verhalen voor kinderen)

Tante Kiki

De avonturen van Bella de koe is een serie luisterverhalen voor kinderen. Het hoofdpersonage is Bella, een ietwat speciale koe die ongelofelijke avonturen beleeft samen met haar vriendinnen Bertha, Josephine en Hilda. Ze woont in Obergurgl, in de Oostenrijkse bergen, samen met boer Gust en zijn vrouw Greta. En... ze jodelt als ze blij is.

Deze onafhankelijke podcast bestaat uit een reeks verhalen van een tiental minuten bestemd voor kinderen en vertelt de avonturen van Bella de koe. De verhalen zijn geschreven en verteld door Kristien Kaelen, alias Tante Kiki.

De illustraties en inkleurplaten getekend door Sylviane Maisonny kan je vinden op Bella's website: www.bellapodcast.com

Bella heeft ook een instagram account : https://instagram.com/belladekoe_official?r=nametag

Bella de koe is ontstaan in 2012. Aangekomen in Obergurl voor een weekje vakantie in Oostenrijk merkte Kristien dat ze de boeken voor de kinderen vergeten was in Brussel. In plaats van een boekje voor het slapen gaan heeft ze dan een verhaaltje uitgevonden van een zingende koe. En Bella was geboren.


Vinden jullie de verhalen van Bella de koe leuk en willen jullie een fooi geven? Dat kan via deze link: https://www.buymeacoffee.com/Bellapodcast

Abonneer je op deze podcast, volg ons en geef ons een mooie recensie!

Veel luisterplezier!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen