De kracht van creativiteit

De kracht van creativiteit

Erica de Winter

Erica de Winter is ondernemer, beeldend kunstenaar en creatief coach. Vroeger was ze zo creatief als een baksteen! Maar in 2016 werd haar leventotaal overhoop gegooid door een herseninfarct. In haar zoektocht naar manieren om te leren leven met de restschade is Erica gaan schilderen. Groot was haar verbazing dat ze dat leuk vond. Maar nog groter was haar verbazing dat ze merkte dat ze beter ging praten, bewegen en denken. Alsof haar hersenen weer op gang kwamen.
Dat heeft creativiteit haar gebracht.
Tegenwoordig is Erica kunstenaar en geeft ze coaching en trainingen, allemaal op basis van ‘de kracht van creativiteit’.
Maar er is nog veel meer te vertellen. Over haar dagbestedingscentrum, Studio Blijmakers, of over ‘de blauwe koe-methodiek’, of over haar slapeloze nachten, of over de creatieve ontdekkingsreis die ze heeft afgelegd, over…… nou je leest het al, er is genoeg te vertellen.
Iedere week komt er een nieuwe podcast uit. Soms geeft Erica algemeneinformatie over (NAH) Niet Aangeboren Hersenletsel en over hoe zij dingenheeft aangepakt, ook deelt ze tips en tricks, dan weer praat ze met eendeskundige of ervaringsdeskundige. Ook legt Erica soms een creatievetechniek uit.
Erica heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel).
Veel luisterplezier!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen