#32 - Angstcultuur

#32 - Angstcultuur

De mediameiden · 2022-11-22

Het gonsde al weken en nu zat Rob Goossens eindelijk niet voor niets bij de deurmat op zaterdagochtend: de Volkskrant publiceerde een groot stuk over de werkcultuur achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Dat liet Hilversum niet koud. En ons ook niet, want wij werden ineens onderdeel van het nieuws. In deze aflevering doen we ons verhaal. Maar de wereld draaide door, zo kwam onze bron bij de NOS met nieuws over Annechien Steenhuizen en hamburgers. Ferry Doedens vertelde bij Raven dat hij zijn carrière ooit begon als levend standbeeld. Het meidenleger speculeert over welk crewlid welke koffie bestelde in een vestiging van Van der Valk. Dave Roelvink verdiept zich steeds meer in de islam. En terwijl BN’ers massaal kiezen voor een bepaalde emoticon komt in Five Live dan eindelijk alles bij elkaar.


Onze sponsors:


Nederlands Philharmonisch Orkest: krijg 15% korting op een kaartje via orkest.nl/mediameiden 🎻

Mohi: Download de vernieuwde app en zoek nóg makkelijker naar geweldige tips 📱


Productie: Meer van dit / Muziek: Keez Groenteman

Ook adverteren? info@meervandit.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

De mediameiden

Op speelse wijze nemen tv-redactrices, collegaatjes en beste vriendinnen Tamar Bot & Fanny van de Reijt je mee achter de schermen van de showbizzindustrie. Wat is preppen en is dat eigenlijk hetzelfde als fluffen? Hoe bel je een BN'er twee uur voor de uitzending af? Wat is het geheim van Frits Sissing? En waarom zijn woonprogramma’s zo onweerstaanbaar?

De mediameiden praten je bij over het sappigste medianieuws van de week en bespreken hét programma waar iedereen naar keek - of naar had moeten kijken. In ‘Het etablissement van een BN’er’ gaan ze op bezoek bij de sterren. Want hoe smaakt de havercappuccino van Gordon?

Tussendoor trakteren ze op gênante carrièreverhalen uit de oude doos. Want één ding staat vast: There's No Business Like Show Business.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Aantal afleveringen: 32
  • Laatste aflevering: 2022-11-22
  • TV & film

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen