De MomWise Podcast

De MomWise Podcast

Hallo en welkom bij de MomWise Podcast.

Bij de VESB Erkend Stress- en Burn-Out Coach Bianca Cools vertelt in deze podcast over haar eigen ervaringen met het mama worden, de bijbehorende zoektocht naar evenwicht tussen gezin, werk en alle andere rollen en met burn-out.

Ze is getrouwd en mama van 2 actieve jongens. Professioneel is ze al meer dan 10 jaar actief binnen personeelsmanagement (hrm) en de laatste jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd in coaching via opleidingen bij o.a. Jenny Giezeman en Annita Rogier. In 2020 richtte ze MomWise Coachpraktijk op.

Bianca bundelt haar eigen ervaringen en inzichten als mama, hrm expert, coach en met burn-out en deelt deze open in deze Podcast. Ze vertelt ook over wat ze anders zou doen, als ze 5 jaar geleden na de geboorte van haar 1e zoontje wist wat ze nu weet.

Haar missie? Burn-Out de wereld uit helpen.

Hoe?

Door:

1. Andere mama’s de tools, tips en inzichten aan te reiken, om hun eigen unieke work/life evenwicht te vinden en bewaren.

2. Mama’s met een burn-out een hart onder de riem te steken, door haar eigen ervaring met burn-out als mama te delen en bij te dragen aan hun herstelproces.

Wil jij ook meer evenwicht, rust in je hoofd en wil je de mama worden/zijn, die je echt wil zijn?

Abonneer je dan nu op de MomWise Podcast en ontvang een melding van zodra er een nieuwe aflevering klaarstaat.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Spotify Podtail Google Podcasts RSS

Afleveringen

Populariteit in de tijd