We zijn terug! Met een deep dive in Team Jumbo-Visma en een eerste stand van zaken

We zijn terug! Met een deep dive in Team Jumbo-Visma en een eerste stand van zaken

De Rode Lantaarn · 2023-01-23

De Rode Lantaarn is terug uit een korte, onvrijwillige winterslaap. De jaartelling-Na Rug is ondoenlijk geworden en het ontbreken van zowel Richie Porte als Willunga Hill in de Tour Down Under zijn indicatoren voor een totaal chaotisch jaar. Om de orde te bewaken voor jullie bankzitters starten we met mega-XXL-specials over de grote teams. Te beginnen met, uiteraard, Team Jumbo-Visma. Jonne, Tim en Maike praten je bij.

De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Nederlandse Loterij.

Deze aflevering wordt gesponsord door Bamigo. Ga naar bamigo.com en gebruik de actiecode 'wiel25' voor 25 procent korting op een eerste bestelling. Daar vind je onder- en bovenkleding gemaakt van duurzame bamboe. Zowel ademend als warm en heerlijk zacht. Ideaal voor bankzitters.

Volg ons via @DeRodeLantaarn op Twitter en Instagram.

Koop hier een kaartje voor De Rode Lantaarn Live in Tivoli Vredenburg.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Rode Lantaarn

Een podcast voor wielerkijkers. Met voor- en nabeschouwingen, interviews en gezelligheid. Het Rode Lantaarn peloton: Tim de Gier, Jonne Seriese, Maike van Leeuwen, Frank Heinen, Benja Bruijning en Bram Tankink.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen