Mama Matties

Mama Matties

Mama Matties by Diesna Loomans & Beau Hesling

Mama Matties de podcast. De highligts, maar ook de rauwe randjes van het moederschap en vrouw zijn. Met een dosis humor en zelfspot (loeder moeders). We zijn zoals we zijn en dat is fijn. Wij zijn matties. Jouw matties! Diesna Loomans & Beau Hesling.

Elke dinsdag een nieuwe aflevering op al de luister apps.

Op zoek naar matties? volg http://instagram.com/mamamatties
En kom bij onze community chat: https://discord.gg/j5YeNxd2 (kom er bij, lekker kletsen, we zetten deze chat soms ook aan tijdens het opnemen)

Diesna Loomans, 35. Youtuber over het leven als mama & meer..
Ondernemer en moeder van Jola (10) En Jax (2) Youtube kanaal: www.youtube.com/diesnaloomans Instagram: www.instagram.com/diesnaloomans

Beau Hesling: 33, voedingsdeskundige, moeder van 3, instagram.com/beaufleurhesling.co

Diesna Loomans:
Ik ben deze podcast begonnen omdat ik niet veel matties in mijn omgeving heb. Natuurlijk wel een paar, maar ja die zijn inmiddels ook moeder dus die zijn ook een beetje ‘onbereikbaar’ geworden. Ik heb dit altijd wel lastig gevonden. Ik vond mijn gesprekken in podcasts. Eindelijk had ik weer t gevoel lekker bij een gesprek te zijn. En nu nog efficiënt ook. Want ik kan in de tussentijd gewoon lekker andere dingen doen. Naar mijn idee had ik alle podcasts uitgespeeld en vond ik niets wat echt ging over wat ik wilde horen. Door moeders voor moeders, op een luchtige manier, geen veroordelingen. Het herkennen en erkenne van vervelende momenten, (de rauwe randjes van het moederschap) zodat de luisteraar (onze mattie’s) zich er in herkennen en niet alleen voelen.

Ik wacht heel lang met dit, wel bijna een jaar. Want ik vond geen mattie en ik wilde dit samen met iemand doen. Ik besloot Beau eens uit te nodigen en daar was ineens een klink. Ik verzorgde ooit de danseressen in haar videoclip.
Beau is ex playmate maar inmiddels voedingsdeskundige en moeder van 3 meiden.

Wij snijden onderwerpen aan zoals, ONZEKERHEID, SEX, LIEFDE, VERWACHTINGEN, ETEN, SPORTEN, BEAUTY, BEVALLEN, ZWANGER WORDEN, En ga zo maar door.. Alles waar je met ja matties over praat. Ook interessant voor niet mama s overigens heb ik gehoord.

Welkom bij de podcast, Wij zijn mama matties, jouw matties!

  • Aantal afleveringen: 52
  • Laatste aflevering: 2021-03-23
  • Kind en gezin

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen