Aflevering 4: Geen graf

Aflevering 4: Geen graf

Het Habbo-mysterie · 2024-07-09

De familie komt er via een brief van de overheid achter dat Anja is overleden. Ze schrikken zich helemaal rot. Meteen proberen ze te reconstrueren wat er met haar gebeurd is. Hoe is ze overleden? Wat is er precies gebeurd? Waar ligt ze begraven? En is er wel goed voor haar gezorgd? Tot grote schrik van de familie blijkt tot overmaat van ramp dat Anja’s erfenis naar de echtgenoot van Chantal gaat, Dirk. Ook het familiehuis, waar Stephanie woont met haar twee kinderen. De familie van der Zwan heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien, maar toch gaan ze nu het gevecht aan.

Het Habbo-mysterie is een podcast van het AD en de aangesloten regionale dagbladen. Elke week een nieuwe aflevering. Luister de volgende exclusief vooruit op ad.nl/hethabbomysterie.

We zijn benieuwd naar je mening rondom Het Habbo-mysterie, wil je jouw mening met ons delen? Klik dan hier.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Het Habbo-mysterie

Over de mysterieuze verdwijning en dood van de Scheveningse Anja van der Zwan. Op het online spel Habbo Hotel ontmoet ze een Belgische vrouw, waarvan ze compleet in de ban raakt. Wie is zij? En wat bewoog Anja om met haar familie te breken en het grote familiehuis in Scheveningen weg te geven?

Het Habbo Mysterie is een zesdelige podcast van het AD en de aangesloten regionale dagbladen. Luister exclusief vooruit op ad.nl/hethabbomysterie

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen