Impact in de Polder

Impact in de Polder

SER / Marnix Kluiters / On the Record Media
  • Apple Podcasts Logo Nederland
    Trophy icon 200

Hoe pakken we de tekorten op de arbeidsmarkt aan? Hoe garanderen we toegang tot kwalitatieve zorg voor iedereen? En hoe luisteren we beter naar alle groepen in de samenleving? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in onze podcastserie Impact in de Polder!

Impact in de Polder is de podcastserie van de Sociaal-Economische Raad. Elke aflevering duikt Marnix Kluiters in een sociaaleconomisch thema, zoals participatie en burgerschap, gezondheidsverschillen, diversiteit en jongeren. Luister mee naar zijn reportages en ontdek de urgentie, context en verschillende perspectieven rond actuele onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, diversiteit en inclusie.

In deze serie komen invloedrijke denkers en doeners aan het woord. Gasten waaronder Marike Knoef, Jochen Mierau, Henri de Groot, en Kimberley Snijders, maar ook SER voozitter Kim Putters delen hun inzichten en ervaringen. Samen met Marnix gaan ze dieper in op de vraagstukken die onze samenleving vormgeven. Volg de podcast en mis geen aflevering!

Host en onderzoek: Marnix Kluiters, tevens maker Ecosofie | Ecosofie.net
Regie/productie: Max Boogaard, On the Record Media | ontherecord.nl
Redactie: Lisanne van ‘t Riet, SER

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen