THE ART OF CONSCIOUS LIVING BY ISSA

THE ART OF CONSCIOUS LIVING BY ISSA

In deze nieuwe reeks episodes deelt Issa voice memo's met je vanuit haar eigen visie en gedachtengang.

Wie is Issa:

Als eigenaar van haar eigen 8 figure brand ISSA werkt ze exclusief als Trusted Inner mentor voor de conscious nummer 1 in de markt die staan voor een nieuwe wereld. De alpha women. Vaak onbegrepen maar van mega waarde voor de wereld. Die als eerste gaan en staan.

De SAVVY SENSE live weken zijn onderdeel van haar Exclusieve mentorship traject. Voor vrouwen who raise their standards all the time!

Issa werkt vanuit multidimensionale lagen, maar altijd super praktisch en nuchter zoals ze is.
Hoge standaard en interne vrijheid altijd als je basis is het uitgangspunt. Interne vrijheid is vrijheid in alles ervaren. Geen consessies. Unapologetic!

Issa heeft een indrukwekkende lijst aan opleidingen en ervaring.
Veel vanuit wat ze deelt is niet alleen vanuit de wetenschap maar vooral ook gecombineerd met haar eigen visie door jarenlange werkervaring in dit veld en haar diepe connectie met haar hoger bewustzijn.

Haar boek The Art Of conscious Living is nu te bestellen op www.issaissaofficial.com

Het programma Live a Legendary Life die onder I.S.S.A Company valt vind je op:

www.issacompany.nl

Ze is founder van Issa Company.
Met haar digital program Live a Legendary Life leert ze je om een conscious leven op te bouwen en jezelf te herprogrammeren zodat je vrij en onafhankelijk je eigen keuzes in alle gebieden van je leven maakt. Ze laat je opnieuw naar je leven kijken zonder filters.

Zij combineert alle unieke voordelen van ons brein en lichaam met het hogere zelf. Heel praktisch en nuchter. Ze combineert de wetenschap met kwantumfysica.
Issa staat voor een nieuwe leefstijl waar al deze elementen in samenkomen.
Duurzaamheid en bewuste keuzes zijn belangrijke waardes voor Issa net zoals groei, vrijheid en onafhankelijkheid die altijd hand in hand gaan volgens Issa met verbinding en verantwoordelijkheid.

Live a Legendary Life is een programma die je keer op keer herhaalt bij nieuwe groei en transformatie in je leven maar ook die je op dagelijkse basis blijft integreren.

Stap in Issa haar wereld:
@issaissaofficial

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen

Populariteit in de tijd