De kamer van Klok: Lenny Kuhr stemt Tweede Kamer zeldzaam eensgezind

De kamer van Klok: Lenny Kuhr stemt Tweede Kamer zeldzaam eensgezind

de Volkskrant Elke Dag · 2024-03-29

De vier onderhandelende partijleiders zijn nu al zo lang in gesprek dat er eigenlijk geen weg meer terug is. Nu rijst de vraag: vinden deze partijen elkaar wel aardig genoeg om het uit te houden? Bijna broederlijk was dan weer de collectieve oproep van de Kamer tegen Jodenhaat, naar aanleiding van het verstoorde concert van Lenny Kuhr. Verder overheerste Thierry Baudet de week: eerst door Jesse Klaver te bedreigen, daarna door onthullingen van de Tsjechische geheime dienst. Welke Nederlandse parlementariërs ontvangen geld van de Russen?

Onze journalistiek steunen? Dat kan het beste met een (digitaal) abonnement op de Volkskrant, daarvoor ga je naar www.volkskrant.nl/podcastactie

Presentatie Elke dag: Pieter Klok en Esma Linnemann
Redactie: Corinne van Duin, Lotte Grimbergen, Julia van Alem, Jasper Veenstra en Pim Huberts
Montage: Rinkie Bartels, Simone Eleveld

See omnystudio.com/listener for privacy information.

de Volkskrant Elke Dag

De wereld verandert in rap tempo: we voelen de gevolgen van klimaatverandering, er woedt een oorlog in Europa en de koopkracht is historisch gedaald. Om die nieuwe wereld beter te begrijpen praten Pieter Klok, Sheila Sitalsing, Gijs Groenteman en de specialisten van de redactie je dagelijks in 20 tot 30 minuten bij. Op vrijdag luister je naar een langere aflevering, waarin we terugblikken op de politieke week.

  • Aantal afleveringen: 100
  • Laatste aflevering: 2024-04-22
  • Nieuws Politiek

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen