Life's too short to feel shit

Life's too short to feel shit

Denise Boon

De Life’s Too Short To Feel Shit podcast is dé podcast waarin ik alles met je deel over hoe ook jij een gezonde buik kunt hebben en houden.

Als jij weet hoe je spijsvertering in elkaar zit, hoe de onderlinge organen met elkaar samenwerken èn wat jij kunt doen om dit dagelijkse non-stop proces zo positief mogelijk te beïnvloeden, dan kun ook jij volledige controle krijgen over je buik en je ontlasting.
De basis hiervoor is kennis, gecombineerd met begrijpen hoe alles samenhangt en daarna is het aan jou om dikke vette actie te ondernemen. Immers: zonder actie geen resultaat.
Als gezonde bourgondiër vind ik het belangrijk dat wat je eet ook lekker is. En als ondernemer weet ik als geen ander hoe challenging het is om gezondheid te combineren met je ambitie.
Je wil per slot van rekening iets neerzetten met je business en bent zelf de spil van je bedrijf. De pragmaticus in mij zoekt daarom altijd naar bio hacks die je kunt gebruiken om gezond eten zowel lekker als makkelijk te maken. Juist in een vol leven met een ambitieuze business.
Met als doel: meer energie, meer output en meer omzet.
Want let’s face it: Life’s Too Short To Feel Shit!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen