28. Welke invloed heeft je leefstijl op je hormonen? Luister naar Ralph Moorman, dé Hormoonfactor coach van Nederland!

28. Welke invloed heeft je leefstijl op je hormonen? Luister naar Ralph Moorman, dé Hormoonfactor coach van Nederland!

Marion Christianen. Voor Altijd Jong podcast · 2022-09-07
57:47

Ralph Moorman, de man van de boeken de Hormoonfactor, Hormoonbalans voor vrouwen, Testofactor, Boodschappencoach. Daarnaast ontwikkelde hij een glutenvrij brood (YAM Desem)  en glutenvrije bakmixen (Ralph&Jane). Hij neemt je mee in de wereld van onze hormonen.

Het kan alle kanten op schieten en zowel bij vrouwen als bij mannen zijn ze van grote invloed op onze gezondheid. Ralph vertelt waar het mis kan gaan en hoe belangrijk leefstijl is om de hormoonhuishouding stabiel te houden.

We zijn normale mensen in een ongezonde wereld. Zie het maar eens vol te houden met alle verleidingen. Maar weet je, het is te doen! Ralph vertelt wat er gebeurd als je ouder wordt, hoe het komt dat je aankomt, waarom we blijven eten.

Hoe herken je een goede diëtist/voedingsdeskundige, de beste manier om te trainen als je ouder wordt en wat gebeurd er eigenlijk met onze hormonen als we ouder worden?

Laat je inspireren door de expert in voeding (in relatie tot hormonen). 

Website: https://ralphmoorman.nl/   https://www.dehormoonfactor.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/ralphmoorman/  https://www.instagram.com/hormoonfactor/

Facebook: https://www.facebook.com/ralphmoorman76   https://www.facebook.com/DeHormoonfactor

Marion Christianen. Voor Altijd Jong podcast

We worden allemaal ouder, daar ontkomen we niet aan. Maar hoe wordt je oud? Je kunt ouder worden met medicatie, futloos, met overgewicht. Of wordt je ouder met een platte buik, sterk, vol energie en aantrekkelijk?
Het is een keuze. Ik wil je graag meenemen in een wereld waarin leeftijd niet beperkend is voor een energiek leven. En jij lekker je midlife door komt.

Diverse onderwerpen komen aan bod, van hoeveel en wat je nou moet eten tot je manier van denken, je overtuigingen. Alles wat ervoor kan zorgen dat je nog heel lang gezond kunt genieten van dit mooie leven!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen