Marleen van Baal: “Zorg dat je bezig bent met dat waar het echt over gaat”.

Marleen van Baal: “Zorg dat je bezig bent met dat waar het echt over gaat”.

Metamorfose Podcast · 2020-07-24

Mijn gast deze aflevering is Marleen van Baal. Marleen is al jaren succesvol ondernemer in haar passie; honden. En dat is ze niet zomaar geworden. De passie was er al jong, de weg ernaar toe wat langer. Er waren diverse metamorfose momenten, een carrière, een zware burn-out en een heel bijzondere hond voor nodig om dit pad te vinden.

Haar diepe interesse in mensen en honden leidde tot de ideale combinatie van het coachen van honden, - van honden professionals en het coachen van mensen met de inzet van honden. Daarnaast is ze eigenaar van Hersenwerk voor dieren en auteur van 2 boeken.

Luister naar een mooi gesprek - niet alleen voor eigenaren van honden - en leer hoe je obstakels kunt overwinnen van een stoere onderneemster!

Meer informatie over Marleen vind je op haar website

https://hondinzicht.nl/ of https://coachennaarinzicht.nl/

Met Marleen linken? Volg haar op Instagram

https://www.instagram.com/marleenvanbaal/ of op facebook https://www.facebook.com/marleen.vanbaal

Het goede doel dat Marleen steunt dat zij noemt in de podcast is te vinden op https://www.facebook.com/5050shopSDB/

Metamorfose Podcast

Welkom bij de Metamorfose Podcast! De podcast waarin ik in gesprek ga met mijn gasten over hun eigen Metamorfose. Wat was de aanleiding hiervoor en wat heeft dit teweeg gebracht. We hebben allemaal wel een gebeurtenis, een aanleiding, een datum, iets dat ons in beweging heeft gebracht om het anders te gaan doen of zelfs om het roer om te gooien. Ander werk, anders leven; wat het ook zij, de Metamorfose heeft iets nieuws gebracht en waarschijnlijk iets beters.

Metamorfoses gaan met stappen gepaard, kijk naar de ontwikkeling van larve naar vlinder. Zo gaat het ook in ons leven, soms in kleine stappen soms als big bang. Ook kunnen er meerdere metamorfoses in een leven plaatsvinden die je steeds dichter bij je bestemming brengen. Wat het ook is, ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal.

  • Aantal afleveringen: 36
  • Laatste aflevering: 2023-01-24

Waar kun je luisteren?

Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen