#60: Een jonge straatdealer heeft spijt

#60: Een jonge straatdealer heeft spijt

Napleiten · 2023-03-24
55:13

Een straatdealer van 20 jaar oud uit Utrecht-Zuid wordt opgepakt tijdens een grote opsporingsactie. Het is een heterdaadje: hij stond net iets te verkopen uit de voorraad cocaïne en heroïne die hij bij zich had. Tijdens de verhoren zegt hij niks, maar in de rechtszaal verandert zijn opstelling: hij bekent, betuigt spijt en zegt dat hij ermee wil stoppen. Voor officier van justitie Bart Nitrauw aanleiding om verder te praten met deze jongen, in de hoop meer te leren over hoe jongvolwassenen de wereld van de cocaïnecriminaliteit in rollen en hoe dat te voorkomen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Napleiten

Misdaadjournalist Wouter Laumans en strafpleiter Christian Flokstra praten met advocaten en officieren van justitie over bijzondere zaken die hen altijd zullen bijblijven. In deze podcast geven advocaten en officieren van justitie voor het eerst een unieke inkijk in geruchtmakende strafprocessen.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen