'Lijkt wel alsof Nederlanders willen dat De Vries faalt'

'Lijkt wel alsof Nederlanders willen dat De Vries faalt'

De Boordradio · 2023-05-24
52:53

Nyck de Vries kent tot op heden een lastig seizoen, maar in Monaco kan hij opnieuw voor AlphaTauri laten zien dat hij een zitje in de Formule 1 verdient. NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter zijn verbaasd over alle kritiek die de Nederlanders over zich heen krijgt.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen over De Boordradio kan je ons altijd mailen op podcast@nu.nl of je kan reageren via NUjij of Twitter.

Je kunt je ook gratis abonneren op de De Boordradio-podcast. Dat kan via Apple Podcasts, Spotify of jouw favoriete podcast-app.

GP-spel

Denk jij meer verstand van Formule 1 te hebben dan Joost, Patrick, Ho-Pin en Bas? Doe mee aan het het leukste GP-Managerspel van Nederland! Daag de mannen en de rest van de luisteraars uit in de subleague van De Boordradio. Zoek onder 'vriendenleagues' op De Boordradio en meld je aan!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Boordradio

Blik vooruit én terug op elke Grand Prix met Formule 1-podcast De Boordradio. Coureur Ho-Pin Tung, verslaggevers Joost Nederpelt en Patrick Moeke en presentator Bas Scharwachter nemen elke donderdag en zondag rond een race alle ontwikkelingen in de koningsklasse door. In de Boordradio bespreken ze uiteraard de verrichtingen van Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en hun collega’s, en wordt er dieper ingegaan op de technische kant van de sport, de ervaringen op het circuit en de algehele koers van de F1.

  • Aantal afleveringen: 255
  • Laatste aflevering: 2024-06-10
  • Sport

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen