OMG! De Van Eyck-Podcast

OMG! De Van Eyck-Podcast

Chase Creative

OMG! De Van Eyck-Podcast is een fictief luisterverhaal over de strijd tussen de nazaten van de 2 broers Jan van Eyck en Hubert van Eyck, met in de hoofdrollen comedian en Gentse stadsraconteur Wouter Deprez en actrices en theatermaaksters Elena Peeters en Mira Bryssinck.

Podcastmaakster Tatiana (Elena Peeters) ontmoet op de heropening van het van Eyck-zwembad Johannes van Eyck (Wouter Deprez), de achter-achter-achter-kleinzoon van de grote Jan van Eyck. Maar wanneer ook Marie (Mira Bryssinck) op het toneel verschijnt, achter-achter-achter-kleindochter van Hubert van Eyck (broer van Jan), blijkt dat beide nazaten in een bitse tweestrijd verwikkeld zijn over wie nu eigenlijk het familiefortuin toekomt.

Heeft Jan van Eyck wel zelf het Lam Gods geschilderd? Werd zijn broer Hubert bewust in de vergetelheid geduwd? Hoever reikt de invloed van Johannes van Eyck vandaag? Wat is de rol van Russische hackers? En welke donkere geheimen vindt podcastmaakster Tatiana nog allemaal tijdens haar zoektocht?

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen