Onderwijs & de toekomst van mijn kind

Onderwijs & de toekomst van mijn kind

Franka Dammerman

Dit is dé podcast voor ouders en leerkrachten die overwegen of de keuze gemaakt hebben een school te kiezen buiten het reguliere onderwijs om. Voor degenen die verlangen naar iets anders voor opgroeiende kinderen.
In deze podcast vind je inspiratie, herkenning, informatie en hoop tijdens jouw reis. Ik ga in gesprek met ouders over hun ervaringen en overwegingen. Wat drijft je om voor iets anders te kiezen én wat is er spannend aan? Ik ga ook in gesprek met leerkrachten die verlangen naar een andere manier van werken in het onderwijs. En in solo afleveringen deel ik mijn eigen ervaringen en visie op onderwijs en ik deel hoe al deze elementen samenkomen in BEING THE SCHOOL.
Ik ben Franka Dammerman - oprichter van BEING THE SCHOOL. Ik schrijf sinds mijn 13e levensjaar pagina’s vol in dagboeken waarin ik mijn verwondering en onvrede uit over de manier waarop we de samenleving hebben ingericht. Ik heb altijd gevoeld dat onderwijs mijn pad is om een transitie in gang te zetten waar ik in geloof. De tijd is daar. Ik ga me niet meer conformeren en neerleggen bij de dingen die nou eenmaal zijn zoals ze zijn. Ik ga afwijken van de norm en ga voor een manier van samenleven die er écht toe doet. Terug naar de basis. Terug naar de zin van het leven. Samen met onze kinderen.
Ben je naar aanleiding van deze podcast op zoek naar meer informatie over BEING THE SCHOOL? Neem een kijkje op de website voor o.a. de komende events http://www.beingtheschool.nl/agendaVia Instagram @being.the.schoolvind je de meest recente updates en inspiratie
Maandelijks zijn er bijeenkomsten waar de oprichter vertelt over het ontstaan, de visie & missie en praktische zaken. Daarnaast ontmoet je anderen gelijkgestemden die net zoals jij aanlopen tegen het regulier onderwijs en behoefte hebben aan wat anders.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen