Sponsorcast

Sponsorcast

AS WE SPEAK / MOJO

De Sponsorcast is de enige, echte podcast over Sponsoring. Met als host sponsor personality Ad Maatjens gaat de Sponsorcast maandelijks op zoek naar een speciale relevante sponsor locatie en twee interessante gasten uit het Umfeld van sponsoring, media, marketing, communicatie, pr en partnerships. Of het nu gaat over kunst & cultuur, sport, entertainment, maatschappelijk of media alle sponsordomeinen komen aan bod.

Iedere laatste vrijdag van de maand staat er een nieuwe aflevering van de Sponsorcast live. In iedere aflevering is altijd de Sponsorpitch te beluisteren. De Sponsorcast biedt professionals uit de branche de mogelijkheid hun propositie in een keer kenbaar te maken aan een breed publiek van geïnteresseerden.

Het doel van de Sponsorcast is het vak sponsoring onder de aandacht brengen bij vakgenoten uit marketing, communicatie, media, pr en natuurlijk sponsoring. Maar ook voor studenten of simpelweg mensen met affiniteit met alles dat met sponsoring te maken heeft is de Sponsorcast een interessant platform.

Wil je meepraten of zelf een pitch onder de aandacht brengen? Mail dan naar redactie@sponsorcast.nl

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen