David Pieters Podcast

David Pieters Podcast

Deze Podcast gaat over bewustwording, over persoonlijke en spirituele (innerlijke) groei, over jezelf en je eigen zielepad in het leven vinden, over kwetsbaarheid, over onernemen, over leren luisteren naar je intuitie en het volgen van je hart. Gedreven door mijn eigen zoektocht naar 'Ken Uzelf' deel ik mijn reis van bewustwording.

In 2017 besloot ik met zijn gezin om een verlangen te volgen wat wij al heel lang koesterden. Onze drie kinderen uit school halen om te gaan reizen en de wereld samen te gaan ontdekken. Op zoek naar vrijheid en avontuur. De ontdekkingsreis die we vervolgens maakten werd vooral een reis terug naar mezelf waarin ook mijn vaderschap, gezinsleven en ondernemen een andere plek kreeg.

Door mijn eigen levenspad van een leven lang spiritueel zoeken en ontwaken voel ik me geroepen om als gids/coach te werken voor en met mannen die door een transformatieperiode gaan, op zowel prive als ook zakelijk vlak. Want een ontwaken raakt alle gebieden van ons leven. Kwetsbaarheid, openheid, en vertrouwelijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden.

Ik nodig je uit om ook deze reis met jezelf aan te gaan. De reis die je naar jezelf leidt, naar (innerlijke) vrijheid en naar leven vanuit een hoger bewustzijn. Ik begeleid mede-reizigers op deze bewustzijnsreis. In de praktijk vind ik de meeste voldoening en aansluiting bij startende en gevestigde ondernemers bij de uitdagingen waar zij mee te maken hebben. De groei en ontwikkeling van een bedrijf, EN je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording als mens.

De weg naar vrijheid is een avontuur van zelf-ontdekking, hoogte- en dieptepunten, nieuwe wegen inslaan en oude wegen achterlaten. Het is een reis van verwondering, van overgave en vertrouwen, van nieuwe uitdagingen aangaan en van persoonlijke en spirituele groei. Het is de reis die ik iedereen gun.

Uiteindelijk gaat het allemaal over stappen zetten waardoor je dichter bij jezelf komt en kunt gaan leven vanuit je ware zelf.

davidpieters.com
https://www.instagram.com/davidpieters_/

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen

Populariteit in de tijd