TEEN of TANDER

TEEN of TANDER

Technopolis

Welkom bij TEEN of TANDER, een podcast van Technopolis waarbij Ragna en Michiel elke keer hun gelijk willen halen met de hulp van wetenschap.

Professionele bekvechters Ragna en Michiel zijn het nooit — maar dan ook nóóit — met elkaar eens. Voor hen is het altijd ​’t één of ​’t ander. En zo geraken ze steevast van de ene in andere battle verzeild. Hun strijdwapens? Een rappe tong en flink wat wetenschap.

Nadat Ragna en Michiel in ronde 1 en 2 hun beste argumenten pro en contra bovengehaald hebben, brengen ze in ronde 3 een ludieke ode aan hun eigen gelijk. Daarna barst het debat he-le-maal los. Maar geen zorgen, Emiel is er om de battle in goeie banen te leiden.

Maar wie heeft er gelijk? Luister naar onze podcast op YouTube, Spotify, Apple of Google Podcasts of simpelweg op deze webpagina. Bepaal jij mee wie de winnaar is?
Breng jouw stem uit op onze instagrampagina.

Onze podcast is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12jaar. Je kan er zowel met het hele gezin als in de klas van genieten.

Klinkt leuk zo’n battle? Luister met je leerlingen naar onze podcast en organiseer er nadien zelf één. Zo leren ze dat debatteren met goeie argumenten niet alleen leuk, maar ook heel leerrijk kan zijn.

Download de handleiding voor de battle op  https://www.technopolis.be/nl/podcast-teen-of-tander/ 

Contact: podcast@technopolis.be

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen