Topsturing

Topsturing

Paul-Jan Linker

In deze podcast serie praat Paul-Jan Linker met topambtenaren, zoals Directeuren-Generaal, Algemeen Directeuren, Gemeentesecretarissen en leden van Raden van Bestuur van grote uitvoeringsorganisaties. Elk gesprek is een drieluik. Eerst maak je kennis met de mens achter de functie: hoe is de gast geworden tot wie hij/zij nu is?. Vervolgens praten we over de sturingsvisie/-filosofie van de gast en tot slot vertelt de gast dit toepast in de overheidsorganisatie waar hij/zij nu leiding aan geeft.

Het mag natuurlijk een beetje schuren en prikkelen! Het gaat niet over politiek(e keuzes), maar over het besturen en ontwikkelen van overheidsorganisaties.

Paul-Jan Linker is oprichter/eigenaar van Sturingsadvies en o.a. auteur van veel boeken en artikelen op het gebied van sturingsvraagstukken binnen de overheid. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als organisatieadviseur bij overheden en is veel gevraagd spreker en dagvoorzitter. Verder is hij semiprofessioneel componist en producer. Zijn muziek vind je op Spotify.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen