UNDERCUT | Formule 1 podcast

UNDERCUT | Formule 1 podcast

GPblog NL

Welkom bij de Undercut, dé ultieme Formule 1-podcast van GPBlog.com! Stap in bij Gandor Bronkhorst en zijn race-savvy co-hosts David Plasman en een afwisselende reeks gasten met ervaring in de racewereld. Elke aflevering duiken we diep in de wereld van de snelste sport ter wereld, zoomen we in op de race van Max Verstappen en Nyck de Vries, bespreken we de laatste Grand Prix en kijken we naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Daarnaast hebben we het ook over andere raceklassen, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle motorsportactie.

De Undercut is jouw go-to bron voor alles wat met Formule 1 te maken heeft. Als je op zoek bent naar een Formule 1 podcast of F1 podcast die zowel informatief als vermakelijk is, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze unieke benadering van de sport zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit en snakt naar meer.

Gandor Bronkhorst, ervaren journalist en presentator, leidt de gesprekken en zorgt ervoor dat je je nooit verveelt. Samen met afwisselende gasten, bespreekt hij niet alleen de technische aspecten van de sport, maar ook de menselijke kant. Van de coureurs en teambazen tot de fans en alle anderen die betrokken zijn bij dit spektakel - iedereen krijgt de aandacht die ze verdienen.

Elke aflevering bevat ook een speciale gast uit de redactie of iemand met veel ervaring in de racewereld, zoals voormalige coureurs, monteurs, teamleden en meer.

Dus, of je nu een doorgewinterde F1-fan bent, iemand die pas net is begonnen met het volgen van de sport, of gewoon op zoek bent naar een leuke, onderhoudende Formule 1 podcast of F1 podcast, de Undercut is de perfecte pitstop voor jou. Met elke aflevering die verschijnt na een Grand Prix, zit je altijd in pole position voor de laatste nieuwtjes en updates.

Zorg ervoor dat je je abonneert op de Undercut via je favoriete podcastplatform, zodat je nooit een aflevering mist. Volg ons ook op sociale media en GPBlog.com om op de hoogte te blijven van het laatste F1-nieuws, geruchten en meer. 

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen