Waanzinnig Land

Waanzinnig Land

Dag en Nacht Media | Podimo

Op zoek naar houvast in deze bizarre en verwarrende (politieke) tijden? Welkom bij Waanzinnig Land, dé politieke late night podcastshow waarin schrijver Johan Fretz je elke woensdag door de politieke en culturele week loodst. In De Monoloog raast Johan met jou langs het belangrijkste nieuws van de week. Denk: rants, nieuwsfragmentjes, commentaar, muziek en satire. Gevolgd door een (Links) Kopje Koffie met elke week een open, scherp en nieuwsgierig gesprek met een hoofdgast.

Ben jij op zoek naar hoop in bange dagen, vind jij het allang niet meer prikkelend om politiek te volgen via krant, tv of radio, maar wil je wel graag bij blijven? Luister dan eens naar deze zinderende, muzikale, originele, scherpe en geestige podcast: Waanzinnig Land!

Johan brak als auteur door met de bestseller Onder de Paramariboom (2018) en is bekend van zijn veelgelezen en veelbesproken politieke column voor Het Parool. Ook is hij co-regisseur van de BNNVara hit-docu: What's Left? (2022), over de teloorgang van de PvdA en linkse idealen.

Waanzinnig Land is een podcastproductie van Dag en Nacht Media en Podimo.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen