#69 Bloemkool

#69 Bloemkool

Wat Schaft de Podcast · 2022-05-25
40:58

Een groente in de hoofdrol vandaag. Een favoriet van Jonas, Jeroen kan deze groente echter wat minder waarderen. Maar toch is hij erin gedoken, heeft recepten opgezocht en natuurlijk is de ongezouten mening van de heren ook van de partij. Bloemkool met een papje, geroosterd of liever toch een Bloemkool pizza? Leer wat Bloemkool echt is en luister naar deze podcast van Wat Schaft de Podcast.

Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/bloemkool

4x Delicious + de nieuwe Patisseriebijbel nu voor € 34,95.

Ga naar www.watschaftdepodcast.com/delicious om van deze aanbieding te profiteren (geldig tot 4 november 2025)

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Wat Schaft de Podcast

Wat Schaft de Podcast is de culinaire podcast van Jonas Nouwen, Jeroen Doucet en het WSDP-team. Iedere week nemen we je mee in de wereld van koken, eten en drinken. Drie afleveringen per maand zijn vrij te beluisteren, de vierde is exclusief voor leden van de Brigade. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen