Aflevering 26: prof. dr. Nico van der Lely

Aflevering 26: prof. dr. Nico van der Lely

Wat Wil Je Drinken? · 2023-03-02
36:12

Deze gast stond al een tijdje hoog op ons lijstje: prof. dr. Nico van der Lely. Hij is kinderarts en initiator van de eerste Nederlandse polikliniek voor jeugd en alcohol. Hij doet er alles aan om Nederland en Europa duidelijk te maken dat we onze kinderen móéten beschermen tegen de gevaren van alcohol. Naast zijn werk in het ziekenhuis, reist hij door het land voor voorlichtingsbijeenkomsten en hij helpt gemeenten en andere partijen bij hun anti-alcohol projecten.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Wat Wil Je Drinken?


De katers hakken er steeds vaker en harder in of je wordt niet meer gelukkig bij het drinken van alcohol. Je denkt erover na om te stoppen, maarja… hoe doe je dat? In deze podcast delen Jan Heemskerk (oud-hoofdredacteur Playboy) en Jacqueline van Lieshout (detox-coach) hun ervaringen toen zij stopten met drinken. En dat ging niet zonder slag of stoot. Want wat vindt je omgeving ervan? Kan je nog wel feesten? En wat doe jij als het allemaal tegenzit? Wil je meer informatie hoe jij kunt stoppen met drinken? Ga naar www.watwiljedrinken.nl voor tips of volg het 30 dagen plan om te stoppen.

  • Aantal afleveringen: 33
  • Laatste aflevering: 2023-06-09
  • Onderwijs

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen