ZZLeidenpodcast

ZZLeidenpodcast

ZZleidenpodcast

Beste Luisteraar,

Welkom bij de nieuwe ZZ Leiden basketbal podcast - dé podcast voor alle fans, volgers en liefhebbers van het professionele basketbalteam ZZ Leiden.

In deze tweewekelijkse podcast bieden wij een diepgaande en unieke kijk op de club, de spelers, de coaching staf en alle andere interessante aspecten van de club. We zullen de recente ontwikkelingen, wedstrijdverslagen, hoogtepunten, analyses en exclusieve interviews behandelen om je een volledig beeld te geven van wat er binnen de club speelt.

Het is ons doel om de podcast zo informatief mogelijk te maken, waarbij we ook ruimte bieden voor interactie met de luisteraars. We moedigen jullie dan ook aan om vragen, opmerkingen, suggesties en zelfs discussiepunten in te sturen via onze sociale mediakanalen of e-mailadressen. Jouw input kan worden gebruikt om toekomstige afleveringen vorm te geven en maakt deze podcast echt een collectieve beleving.

Elke episode zal een mix zijn van inhoud, entertainment en gezelligheid. We willen niet alleen feitelijke informatie delen, maar ook een leuke en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich betrokken voelt bij de podcast en er optimaal van kan genieten.

Blijf op de hoogte, blijf betrokken en laten we samen genieten van al het mooie wat ZZ Leiden met zich mee brengt.

Kom jij het vlaggenschip van ZZ Leiden basketbal de eerst volgende thuiswedstrijd ook aanmoedigen? koop je kaartjes dan hier: ZZ Leiden | Online tickets (eredivisiebasketballleiden.nl)

Kom jij de dames van ZZ Leiden basketbal de eerst volgende thuiswedstrijd ook aanmoedigen? info: https://linktr.ee/zorgenzekerheidleidenbasketbal?utm_source=linktree_profile_share&ltsid=01c4cf94-bd84-4657-9d44-5f2fac22a0f2

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, antwoorden van prijsvragen of zelfs discussiepunten? Mail dan naar: zzleidenpodcast@hotmail.com

🏀Volg ons op je favoriete streamingsdienst, druk op het belletje & geef minimaal 5 sterren als beoordeling!

  • Aantal afleveringen: 16
  • Laatste aflevering: 2024-06-16
  • Sport Basketbal

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen