Anna Lindfors over verbinden, tantra en biohacking KUKURU | #172

Anna Lindfors over verbinden, tantra en biohacking KUKURU | #172

KUKURU · 2023-02-19

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Anna Lindfors te gast. Zij is een biohacker gespecialiseerd in seksuologische therapie. Haar passie is om mensen te helpen opnieuw verbinding te maken met hun innerlijke kracht en plezier terug te brengen op alle gebieden van het leven. 

Van haar passie maakte ze haar missie en daarom creëerde ze: ‘Biohacking Sex & Love’. Om iedereen te helpen hun sensualiteit aan te boren en hun leven te transformeren. Anna's reis om seksuoloog te worden begon met het navigeren door haar eigen uitdagingen.

Seksualiteit is onze kern, en daarom is jezelf ontsluiten zo krachtig en verheft het je leven. In deze podcast leer je hoe je van prestatie naar meer genot kan leven. Haal meer uit het leven en geniet. Verder hebben we het over de verbintenis aan gaan met je partner, je intuïtie trainen en over de verschillen tussen mannen en vrouwen. 

Daarnaast hebben we het ook over de ochtend- en avondroutine, de drie boeken bespreken we en hoe Anna tegen de dood aankijkt. Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van Anna bekijken? Check: https://kukuru.nl/anna

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

KUKURU

In KUKURU gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. KUKURU staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s slaap, voeding, beweging, ademhaling, inspiratie, muziek en andere lifestyle. Giel is bezig met zijn persoonlijke ontdekkingstocht om het optimale uit het leven te halen. KUKURU gaat je helpen met doelen stellen, je mindset en handige tools voor een gezonde optimale levensstijl. De belangrijkste vraag die je jezelf kan stellen: ‘Wie ben je en wat wil je nou écht?’. Met KUKURU wil Giel niet vertellen wat je moet doen, maar wat je kán doen!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen