The AuthenticPodcast

The AuthenticPodcast

The AuthenticLabel | Zelfbewustzijn, Mindset & Authentiek Ondernemerschap

The AuthenticPodcast is een LIFE CHANGING podcast voor authentieke vrouwelijke ondernemers die verlangen naar meer (innerlijke) rust, stabiliteit en succes in hun leven én in hun werk als ondernemer.

Alles wat je aan de buitenkant wilt zien, ervaren en ontvangen heb je eerst aan de binnenkant te creëren. Dit doe je door het creëren van de juiste mindset, zelfliefde en het helen van allerlei blokkades die dit verlangen NU nog in de weg staan.

Het begint allemaal bij jou! JIJ bent de CREATOR van jouw werkelijkheid.

Zelfbewustzijn, mindset en authentiek ondernemerschap zijn de main topics van The AuthenticPodcast. Ik ben er namelijk volledig van overtuigd dat deze drie onderwerpen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zonder het een kan het andere niet bestaan.

Daarom zeg ik ook altijd: WORK ON YOU, FOR YOU! Het maakt het leven zoveel makkelijker en toegankelijker. Want zeg nou eerlijk: er is toch niks fijner dan fully confident in het leven te staan, te weten wie je bent, wat je waard bent en waarvoor je staat ZONDER dat iemand je van deze “troon” stoot? PRECIES!

Ben jij vrouwelijk ondernemer of ondernemer in spé? Dan is The AuthenticPodcast voor jou. Abonneer je vooral op deze gratis podcast, laat je inspireren door alle onderwerpen die voorbijkomen en zet je schrap voor HUGE TRANSFORMATIONS! Dit is voor jou, want als ik het kan, kan jij het ook!

Veel luisterplezier!

Liefs, Annemarieke

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen