The Embodiment Talks (Nederlands)

The Embodiment Talks (Nederlands)

Marjon van Opijnen

In deze podcast wordt maatschappelijke systeemverandering toegankelijk gemaakt. In een wereld met maatschappelijke onrust, politieke schandalen en een klimaatcrisis kunnen we niet anders dan ons continue afvragen hoe we ons hiertoe verhouden. Dit doen we niet alleen met ons hoofd, maar ons lijf reageert hier vaak sneller op dan ons hoofd het kan bevatten.

Mijn naam is Marjon van Opijnen. In deze podcast ontrafel ik hoe we als mens ‘bedraad’ zijn en hoe meer lichaamsbewustzijn helpt om tot maatschappelijke verandering en onderwijsvernieuwing te komen die ons dient. Ik hoop dat jij met het luisteren van deze podcast kennis en ideeën op doet en dat het je stimuleert om vanuit meer lichaamsbewustzijn jouw rol te pakken in deze verandering.

Want…. Concepten en ideeën zijn belangrijk om tot verandering te komen, maar als we deze niet ook doorvoelen, zal er weinig van deze verandering terecht komen.

Ik neem je mee op mijn eigen zoektocht. En ik deel achtergrondinformatie, ga in gesprek met experts en reik je oefeningen aan. We denken, voelen en doen.

Leuk dat je hier bent en ik wens je veel luisterplezier!

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen