University of Excellence Podcast

University of Excellence Podcast

Jeanet Wolf

In deze podcast begeleid ik je binnen de 4 essentiële pijlers van excelleren: Mentale kracht, spirituele en emotionele verdieping, gezondheid en materialistische groei.

Ik ga je leren bewust kiezen wie jij wilt worden. Zodat je van een dubbeltje wel een kwartje kunt worden. Ook al is je altijd verteld dat dit niet voor jou is weggelegd.

In iedere aflevering werken we aan jou als persoon. Je manier van denken, communiceren en handelen. Spirituele, mentale, emotionele en fysieke verdieping. Zodat je gaat kiezen voor wat JIJ uit dit leven wilt halen.

Mijn methode is eentje waarbij een holistische aanpak speelt. Waar krachtig denken en intuïtief gevoel, nuchter mens-zijn en spiritualiteit, materialistische rijkdom en innerlijke verbinding elkaar versterken op een krachtige, toepasbare manier.
In deze podcast leer ik je te zijn wie je WILT zijn. Met al je kanten.

Leer je loskomen van de patronen die je vanuit opvoeding en ervaringen hebt aangenomen. Zodat je nieuwe patronen leert bouwen die beter voor je werken.
In deze podcast combineren we Westerse psychologie en oosterse spiritualiteit en wijsheden.

Keiharde mentale confrontatie en zachte spirituele verdieping.
De University of Excellence podcast: Waar je jezelf echt leert kennen. En bewust KIEST te worden wie je echt wilt zijn.

Op www.universityofexcellence.nl vind je alles over mijn verdiepende membership om verder te excelleren en te stoppen met terughoudend leven.

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen