Wouter Kleinsman - No-nonsensecoaching naar een Buitengewoon Leven

Wouter Kleinsman - No-nonsensecoaching naar een Buitengewoon Leven

Wouter Kleinsman

Op zijn vijfentwintigste was Wouter klaar met zijn gemiddelde leven en gooide het roer drastisch om. Nu is hij de leading personal coach van Nederland en bestsellerauteur. Dat werd hij na ongeveer 10.000 uur besteden aan het leren beheersen van de kunst van het coachen.

Wouter coacht op zijn eigen kenmerkende no-nonsense manier en honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen die unieke coachingstijl die geen vast programma kent en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Na samenwerkingen met tussen de 15 en 25 cliënten tegelijk verkiest hij nu kwaliteit boven kwantiteit. Met maximaal 10 coachingtrajecten tegelijk en richt hij zich meer op de diepte van zijn werk dan op de breedte.

Wouter sprak op ongeveer 80 evenementen (waaronder TEDx) over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Tussen al zijn coachingsessies door schreef hij met Zo word je een gamechangerde complete, praktische, no-nonsense gids die je naar een buitengewoon leven leidt. Sinds december 2020 zijn er ruim 3.500 exemplaren verkocht. Hij schreef ook ruim 350 artikelen over zijn aanpak om levens radicaal te veranderen en hij geeft maandelijks 700.000 lezers van de FHM handvatten om een buitengewoon leven te leiden op het allerhoogste niveau van hun potentie en performance.

IN DE MEDIA
Wouter gaf interviews voor de tv-kanalen 1Twente, RTL 5 en RTL Z, sprak als keynotespreker voor TEDx en stond in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHM, JAN Magazine, FoodBusiness, Fonk, Managementboek, Indebuurt, startersmagazine en het kvk geldboek van de Kamer van Koophandel.

Bedrijvenconsultant riep hem uit tot een van de beste ondernemers in Nederland.

“Was het Louis van Gaal die het totale mens-principe in voetbalkringen introduceerde, zo zou je Kleinsman kunnen aanwijzen als doortik daarvan naar de ondernemerswereld.’ – De Ondernemer.nl”

“Hij is de beste coach van Nederland, maar er komt geen bal aan te pas. Hij is de succesvolste coach van Nederland, maar er wordt geen beker gehaald. Wouter Kleinsman coacht namelijk geen sport, maar je leven.’ – Panorama”

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen